59815024_2228325854097779_7649945647394586624_o
Notifications
Clear all

[Sticky] Ruta Teiuș-Deva

Page 2 / 2
Lucar
(@lucar)
Helper

Salutări,

Pe măsură ce se apropie lansarea extensiei Alba Iulia-Cugir, mă simt obligat să vin cu unele detalii privind stadiul rutei și condițiile în care ea va apărea în august.

Pentru început, țin să mulțumesc tuturor celor care au donat sau au contribuit cu feedback esențial pentru continuarea proiectului. Însă nu vreau să fie doar o mulțumire goală, așa că toți cei care au donat, absolut orice sumă, vor primi un voucher de gratuitate pentru extensie. Aici intră inclusiv și donațiile de 1 euro, iar în total, vor beneficia de aceste vouchere șase persoane, alături de încă un domn care mi-a oferit feedback esențial pentru realizarea liniei 206 (Șibot-Cugir). Așadar, la momentul lansării veți primi un mail pe adresele de pe care ați efectuat donația. Linkul de donații rămâne activ, dar de acum acestea vor fi luate în considerare doar pentru extensia Șibot-Simeria, iar considerația nu va consta neapărat în aceeași gratuitate. Sau cine știe? E bine să fii imprevizibil. 😎 🤣  Ideea este că donațiile și sprijinul general nu vor rămâne niciodată nerăsplătite aici.

 

Privind prețul rutei, recunoștința față de comunitate se îmbină cu nevoile obiective. Timpul acordat unui astfel de demers este unul imens, și nu îmi mai pot permite să lansez o rută complet gratuit. Dar chiar și așa, prețul este unul simbolic, și anume doar 5 euro, pentru o extensie de 37 de km care se adaugă celor 20 existenți. În total, 57 de km.

 

Chiar și ruta Teiuș-Alba Iulia a primit atenție, chiar dacă trebuie menționat din capul locului că nu am reușit să mă prezint și cu un revamp general al infrastructurii. Am vrut, încurajat de feedback-ul primit, să ofer cât mai mulți km acestei rute, și cât mai repede. Așadar, aș dori întâi să ajung până la Simeria sau Deva, înainte să revin masiv pe Teiuș-Alba Iulia. Infrastructura de pe Alba Iulia-Cugir pot spune că se prezintă mult mai bine, de la linii și până la catenară.

Modificările pe Teiuș-Alba Iulia au constat în corectarea unor compensări, în tragerea firului de fibră optică, în repoziționarea corectă a unor inductori, în ridicarea peroanelor care erau prea joase, în retexturare și reverificare a poziționării unor asset-uri (clădiri, străzi etc.). Dar, cel mai important, ruta a fost puternic optimizată. Am găsit cauzele (unele obiecte folosite in asset block-uri, cat si valoarea mare din ele), iar acum, deși nu pot garanta că nu va mai exista niciun drop, ele au fost totuși reduse semnificativ. Această optimizare este aplicată și pentru extensie.

 

Privind scenariile, vom avea 9, dintre care 5 fac parte din povestea reconstituirii Cugirenei. Am încercat să ofer o diversitate cât mai mare, ca idei, cât și ca anotimpuri și vreme.

Cu tot cu scenariul „CFR Marfă în sprijinul CFR Călători” am avea 10, dar pe acesta nu îl iau în considerare, întrucât nu a primit modificări. Acestea sunt scenariile:

Nu este disponibilă nicio descriere.

 

Atât deocamdată😀. Vă mulțumesc pentru atenție, numai bine!

 

https://www.youtube.com/watch?v=bTIYaxZBg00

ReplyQuote
Topic starter Posted : 24/07/2021 12:10 pm
posisnicu liked
posisnicu
(@posisnicu)
New Member Customer

@lucar

ma bucur ca ai reusit sa mai reduci din acel drop frame 

iti urez succes si un multumesc ...deocamdata

ReplyQuote
Posted : 24/07/2021 4:23 pm
Lucar
(@lucar)
Helper

https://railstudios.com/product/teius-alba-iulia-cugir/

 

😀

ReplyQuote
Topic starter Posted : 02/08/2021 10:14 am
Page 2 / 2
Share:

Mulțumim pentru interesul dumneavoastră!

Mesajul a fost primit cu succes. Vom raspunde in cel mai scurt timp!