Out of memory- Inca...
 

Out of memory- Incarcare ruta Balota-Orsova  

  RSS
Zoltan97
(@zoltan97)
New Member Customer

Salutari tuturor!

Sunt nou in ceea ce inseamna Train Simulator 2020. Ieri am reusit sa instalez ruta Balota-Orsova, insa am foarte multe probleme si intrebari.

Dupa prima instalare ruta s-a incarcat dar in afara de calea ferata, catenara, tren si peisajul geografic nimic nu s-a incarcat. Unele activitati mi-au dat eroare de consist.  (lipsa)
Am observat ca pe langa Assets primite in RAR, pe pagina rutei mai este un pachet, am instalat si assets-urile respective (overwrite). De atunci nu pot deschide ruta nici in Editor, nu se incarca deloc, imi da OUT OF MEMORY si simulatorul se inchide.  Nici pe 32 nici pe 64 bits nu merge. 

Am reinstalat complet simulatorul, din nou am instalat cele 2 rar-uri cu assets, + semnalee si catenara, insa rezultatul e acelasi. OUT OF MEMORY, nu se incarca deloc.
Am observat in Train Sim utilities ca desi am lipsa la unele activitati nici locomotivele EA43 nu sunt recunoscute in consist-uri desi am instalate pe toate. 

Va rog cineva experimentat sa ma ajute la inceput de drum, sa vedem un pic unde am gresit si cum functioneaza. Am crezut ca am trecut de vremurile MSTS unde totul necesita zile bune. Deja am pierdut o zi sa tot caut, configurez si nimic nu am reusit.

Multumesc!

Quote
Posted : 27/07/2020 6:11 pm
Mihai Veghes
(@mihai-veghes)
Helper

Salut.
Instaleaza ABSOLUT TOT de pe site, in special Romanian Asset Pack, CFR Signal Pack, CFR Semaphores si Template Romania. Nu uita sa cumperi de pe Steam ~ European Assets & Loco Pack si US Assets & Loco Pack.

This post was modified 2 weeks ago by Mihai Veghes

Ajutor echipa Railstudio Romania - Reskinner si Tester de scenarii.

ReplyQuote
Posted : 27/07/2020 11:58 pm
Mox1co
(@mox1co)
New Member Customer

@mihai-veghes

Buna si eu am aceeasi problema ca si Zoltan97. Imi spui si mie unde in descrierea acestei rute scrie ca are nevoie de European Assets & Loco Pack si US Assets & Loco Pack, sa mearga? Eu am cumparat ruta tocmai ca sa nu cumpar si de pe Steam, acuma cine imi da mie banii sa cumpar asseturile de pe Steam?

ReplyQuote
Posted : 30/07/2020 6:25 am
Share:

Mulțumim pentru interesul dumneavoastră!

Mesajul a fost primit cu succes. Vom raspunde in cel mai scurt timp!

Please Login or Register