Doresc ajutor  

  RSS
Mosotti
(@mosotti)
New Member Customer

Sunt nou in domeniu, am cumparat jocul Train simulator 2021 (PC) - Steam Key -Europe de pe G2A, l-am activat pe steam cu key-ul dat, insa nu ma pricep cum se joaca. Mai exact cum incarc scenarii ? Ca un add-on am invatat sa-l incarc din tutorialul de aici. De exemplu banditescu pe youtube a zis ca scenariul "trenul prietenia", e pus pe FB. L-am dat jos de acolo, l-am dezarhivat si imi apar doua directoare si anume Content si Assets. Iar in alea sunt n directoare, iar un ultimul director sunt niste fisiere bin, md5 si luac ca extensii, asta la Content, la Assets sunt altele pe acolo.

Scenariul trenul prietenia este prezentat aici: https://www.youtube.com/watch?v=E0x6oUHJ6u4&t=1157s

Am instalat rwp-ul rezerva basarab, am intrat in joc si nu vad unde ar apare.

De exemplu daca vreau sa iau o ruta Bucuresti Ploiesti, cu locomotiva romaneasca din aia clasica (nu stiu cum se numeste), sa am gara de nord cu peisajul de acolo si tot, cum fac ? Si dupa ce iau toate astea cum fac sa apara in joc sa pot juca ?! Si daca trebuie sa le cumpar, nu conteaza, doar sa stiu cum le iau si cum le incarc in joc.

Pe langa faptul ca atunci cand am deschis jocul si asa cum era, cursa dura doar 1-2 minute, dupa aia spunea ca am terminat-o, nu puteam seta una mai lunga, aveam un ceas in stanga la locomotiva unde era pana la 100, deci nu e clar nici unde este kilometrajul afisat. Asta la Quick Drive. Daca m-am dus la Career, ma pune sa pozez trenuri care trec.

O sa ma uit in joc la tutoriale sa vad cum se porneste/opreste o locomotiva, etc.

Sunt pe dinafara cu totul deocamdata, insa doresc sa invat.

 

This topic was modified 2 months ago 2 times by Mosotti
Quote
Posted : 07/03/2021 10:41 pm
Share:

Mulțumim pentru interesul dumneavoastră!

Mesajul a fost primit cu succes. Vom raspunde in cel mai scurt timp!

Please Login or Register