Train-Sim România,
aducem realitatea Românească
de mai bine de 15 ani
în simulatoarele feroviare
Și nu ne oprim aici...
Mulțumim tuturor celor ce călătoresc în continuare alături de noi!
Ce urmează?
Previous
Next

Blog & News

About Us
Membrii de bază ai echipei de creatori Train-Sim România crează conținut specific Românesc pentru simulatoare feroviare de peste 15 ani.

Componența echipei s-a schimbat de a lungul timpului la fel cum s-a schimbat și viziunea noastră asupra hobbyului și a comunității.

În prezent Train-Sim România își dorește să fie Kilometrul 0 pentru cei curioși, cei interesați și cei pasionați de simulatoare feroviare cu specific Românesc.
Despre Noi
Train-Sim România a început cu MSTS și a continuat cu Trainz Simulator.

Astăzi, ne folosim experiența dobândită de a lungul anilor ca să dezvoltăm rute, obiecte și material rulant de calitate superioară pentru cel mai fidel simulator: "Dovetail Train Simulator" aka Railworks

Veți găsi însă pe site conținut și pentru alte jocuri din domeniul feroviar!
Despre Noi
În cei peste 15 ani de experiență, am trecut prin mai multe perioade nefaste pentru comunitatea românească a acestui hobby.

Oameni buni au venit și au plecat, au ales să renunțe la acest hobby datorită unor evenimente neplăcute despre care puteți citi mai multe pe blog.

Pentru ca pe viitor să nu mai existe astfel de întâmplări, echipa Train-Sim România își concentrează atenția și pe construirea unei comunități cu care să ne mândrim și prin care și pentru care să ducem hobbyul mai departe.

O comunitate pentru care creatorii să se simtă motivați să creeze constant, lucruri noi! Alătură-te și tu acestei comunități, pe facebook, sau pe FORUM!
Previous
Next

Nu ai jocul ? Cumpără-l acum de pe Steam !

sau adaugă-l în whishlist,la reducere e doar 30 de lei!

Railworks

Învață cum să instalezi conținut în Train Simulator, să conduci trenuri, să folosești editorul și multe alte lucruri interesante !
TUTORIALE

Trainz 12

Învață cum să instalezi conținut în Trainz Simulator 12, să conduci trenuri, să folosești editorul și multe alte lucruri interesante !
TUTORIALE

Întrebări gogule?

We are here for you, 24/7, to help you and reply within the hour.

25
de descărcări
25
de jucători înregistrați
25
de comenzi

GET OUR LATEST OFFERS

Mulțumim pentru interesul dumneavoastră!

Mesajul a fost primit cu succes. Vom raspunde in cel mai scurt timp!